Σελίδες

aff

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Googlaroume την λέξη seo

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε  να δείτε το site σας στις πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων
της Google  τότε θα πρέπει να αναπτύξετε όλα τα πιθανά αποτελέσματα  που θα αναζητηθούν με τη λέξη "SEO".
Υπάρχει  πληθώρα πληροφοριών στο Internet, προσοχή μην "τσιμπήσετε" στα site που σας υπόσχονται  τις πρώτες θέσεις μέσα σε 2 εβδομάδες, - όχι ότι αυτό δεν είναι εφικτό – απλά διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

Πριν δαπανήσετε τα πολύτιμα χρήματά σας ρωτήστε κάποιον φίλο ή γνωστό που του έχετε εμπιστοσύνη , πάρτε τις προσφορές σας, και επιλέξτε με την βοήθεια κάποιου ειδικού.



Το SEO για να οριστεί και προπαντός για να τιμολογηθεί δεν είναι εύκολο.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πληρώνεται  μετά την επίτευξη του στόχου.

Για όλους τους άλλους που δεν σκοπεύουν να πληρώσουν  και απλά θέλουν το blog ή το site τους σε κάποιες καλύτερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης,  το SEO  μπορεί να γίνει μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση.

Αν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα Posts Θα πρέπει να έχετε φτιάξει  Gmail , webmaster tools, και Google analytics, διαφορετικά μην προχωράτε  παρακάτω.

Ανακαλύψτε  τις λέξεις ή καλύτερα τα keywords που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα σας, και  βρείτε την θέση σας στην Google με αυτές,
Πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζετε που βρίσκεστε και έπειτα να χαράξετε πορεία για να πάτε κάπου, κανόνας που ισχύει γενικά στην ζωή και όχι μόνο στο SEO.!

Ο πρώτος κανόνας.
Φτιάξτε το σωστό title για την σελίδας σας, αν για παράδειγμα κάνετε εισαγωγές μπαχαρικών, τότε το title στον κώδικα html  θα πρέπει να είναι το παρακάτω...
<title>Εισαγωγές Μπαχαρικών</title>
Έχω συναντήσει  μεγάλα εταιρικά site που ούτε καν έχουν την εντολή  'title' στον κώδικά τους.
Προσοχή  στο 'title' μην το παρακάνετε..... μέχρι 10 λέξεις ή φράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: